Sunday, 30 October 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET: Antara dua blog ..



Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET?
*Antara persamaan kedua-dua blog ini ialah mempunyai follower yang terlalu ramai .Masuk je blog ini sure happy, rasa santai dan cool.Selain itu kedua2 blog ini  setiap hari akan ade banyak entry terkini dan menarik perhatian pembaca.Abang Ben Ashaari dan  LYSSA SECRET  blogger yang hebat :),dan banyak pengalaman. .

Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?
*Teruskan menulis dengan aktif dengan  entry-entry  terkini,pegisian yang padat dan mantap  ,sentiasa ramah,di doakan kedua-dua blog ini akan  maju dan terus  maju .

12 comments:

  1. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. from the same segmen >.<
    hajimemashite ^___^

    ReplyDelete
  3. ziarah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  4. cx dtg terjah sini. aucak! slm knl :)

    ReplyDelete
  5. Singgah pagi dari blog BA :)

    ReplyDelete
  6. /..selamat malam..salam kenal...ya..;d

    ReplyDelete
  7. Yuhuuu! Arol datang terjah sini. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :D

    # Kalau free, jom jenguk blog Arol!
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  8. cx dtg nk berkenalan. hye :)

    ReplyDelete
  9. tak join segmen ni...cuma jalan-jalan cari kawan...

    jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam kenal...terjah blog dari blog ben ashaari..wee...tak sempat masuk..tapi jalan-jalan jer la..

    http://dzuandiey.blogspot.com

    ReplyDelete